Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

onsdag

Var dag Permalink0
Hellu! I måndags somnade jag och Gerd framför en film i soffan, därför bloggade jag inget då...
Igår hade jag skola som vanligt och då jobbade vi med modevisningen, och det går framåt sakta men säkert!
 
Efter skolan jobbade jag, sedan tränade jag på gymmet. For hem och då såg jag och Gerd klart filmen och åt nudlar. 
Somnade typ mosad i hans armar haha...
 
Idag har jag haft ont i ryggen hela dagen, men va på skolan och fixade min finish och skäggmodell, sedan hade vi kundpass och jag hade 2 herrklippningar som gick bra. Sedan direkt till salongen och där klippte jag 2 pers. Det är sånahär intensiva långa dagar som är lite jobbiga. Annars går det bra :)
 
For och lämnade kort till Gerd, han stannade på stan med Erik och Jojje och jag gick hem och åt middag ensam. Han kom nån timme senare och då lyssnade vi på en dokumentär och vilade, sen diskade han och tog ut lite av mitt löshår. Sen drog han och jag blev ensam igen...
 
Jag har bara lyssnat på musik och småstädat, nu ska jag lyssna klart på dokumentären och sova. Gonatt!
 

De senaste dagarna

Var dag Permalink0
Torsdag:  Gick skola på förmiddagen och sen for jag och jobbade. Sedan for jag och tränade och sen hem och såg hockey med Gerd och Casper. Vart ganska lessen  för Skellefteå förlora....
Fredag: Hade sovmorgon och började 11:30 så jag åt lunch hemma, sen gick jag till skolan. Satt med Lisa, Nils och Emme medans dom åt, sen hade vi kundpass. Gick superbra!
När vi slutade gick jag hem med Gerd, sedan körde jag hem till Rödå. Då kom Annasara till mej, vi såg på teve en stund sen åt vi middag. 
Jag färgade hennes hår och sen såg vi film och åt chokladpudding, sen gick vi och la oss. 
 
Lördag: Vi vaknade runt 10 och klev upp och åt frulle. Sen tvättade vi min bil, gick in och såg lite film sen for hon. Jag städade mitt rum och duschade, sen åt jag middag och for till Tvärålund. Jag och Gerd åt lite efterrätt sen for vi på UG och var med massa folk där hela kvällen. Sen gick vi hem till han, fikade lite och gick och la oss å bara pratade och myste. Han är verkligen världsbäst.
 
Söndag: Vaknade 11 och klev uppp och åt pannkaka. Anton kom över och jag klippte han, sen for jag och Gerd till Rödå och då kom Pontus och Otilia och jag klippte dom oxå. Sen städade jag och Gerd klart mitt rum och åt middag, sen for jag och red och han for till stan medans jag var borta. 
Jag red Cocos och vi hoppade, lyckade ramla av tillochmed! Hahah de var längesen;) Men det gick bra för övrigt, sen for jag hem och duschadew och gick och la mej. 
 

Onsdag

Var dag Permalink0
Heeej! Idag började vi 9 och hade delprovsträning hela dagen. Jag for hem lite tidigare för jag mådde inte så bra, skippade jobbet oxå. När Gerd slutade kom han hem och tog hand om mej, vi låg å pratade bara och såg en serie. 
 
Sen gjorde jag mat och vi åt omellett haha, simpelt och snabbt! Sen diskade jag och så, chillade en stund å Gerd spelade. Har pratat i telefon och sådär. Tvättat kläder, eller håller på för fullt. Ska sova sen, kändes otroligt skönt och hoppas på en bättre dag imorrn! :) Gonatt!
 

Till top