Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Lördag

Var dag Permalink0
Hejsan! Har haft en riktigt trevlig jul som spenderades med familjen och mormor, var mysigt att bara vara vi och ta det lugnt. Såg Kalle Anka, åt julmat och öppnade paket. Bara mysigt!
 
På juldagen fyllde pappa år. På dagen gjorde vi inget speciellt, sen åt vi middag med min morbror, hans fru och mina kusiner. Det var mycket trevligt!! Åt tårta till efterrätt å han fick presenter. 
Vid 9 tiden körde jag skoter till Sorsele och va med Kevin, va sjukt längesen jag träffade han så de va kul. 
Vi satt å prata ett tag sen for vi å hämtade Ludde. 
Efter ett tag kom Mogge och hämtade oss med sin bil. Vi åkte runt runt i Sorsele och fick höra introt till väldigt många låtar, Ludde hade lite svårt å bestämma sej ;)
 
Åkte till Blattnicksele å hämtade Melinda, sen tillbaka till Sorsele. Åkte runt en stund till, sen skjutsade han hem jag å Kevin. Så då körde jag hem till Stridsmark å gick och la mej, pratade med Gerd en timme och somnade typ halv 4....
 
Dagen efter var jag rätt seg, låg framför teven och chillade. Sen kom Kevin och Ludde å bah, följ du me å kör skoter? Jag bah aarå, å så for vi ut å körde. For upp till Nalo och sen däromkring, sen hem. Blev borta hela dagen typ. När jag kom tillbaka packade jag och åt middag, sen tog jag busse/tåg till Ume. Träffade Liam å Joel o nåra, så va social med dom ett tag. 
 
Sen kom Casper och då åkte vi hem till han. Låg och pratade ett tag, sen somnade jag och klev upp typ halv 9. 
For till salongen och då satte Amanda in hårförlägningar på meeeej! Så nu är jag långhårig ;)
 
Slutade kl 3 och då gick jag på stan, kollade på mellandagsrean men hittade int nå spännande. 
Åt på subway sen träffade jag Casper, Alex, Hampus å Albin, så ja va med dom tills bussen gick. På bussen å när jag kom hem har jag pratar med Gerd, tills nu ungefär haha! Saknar han sjukt mycke!!
 
Nu ska jag duscha sen sova. Gonatt!
bild från igår då vi körde, här hade visst Ludde kört fast!;)

snart jul!

Var dag Permalink0
Hej! Igår var jag på halkbanan, gick bara bra och när ja kom tillbaka till Umeå for jag och jobbade till 6, sen åkte jag hem med mamma. På kvällen städade jag mitt rum och pratade i telefon. 
 
Idag har jag jobbat fram till 3, hade två kunder och dagen rullade förbi ganska snabbt. Åkte hem med mami och sen bar det av till Sorsele. Härligt att vara här, med liiiite mer snö än hemma ;) ;)
 
Ikväll har jag ätit chips och pratat med Gerd i 2 timmar. Nu ska jag sova! Gonatt:) 
åh min sötis♥ saknar han!
 

stoor bloggpaus!!

Var dag Permalink0
Hej! har inte bloggat på evigheter men har typ inte haft tid... eller har inte tagit mej tid. Iaf så tänkte jag slänga in ett litet inlägg nu :) 
 
Idag är det söndag, har inte gjort någoning alls idag! Har spelat sims och varit på gymmet en sväng, men kände mej sjuk så for hem. Duschade och tog på mej myskläder. 
Imorrn ska jag fara på halkbanan och sen jobba lite, tisdag blire oxå jobb och senare under dagen åker vi upp till Sorsele!! Och sen är det jul. Helt sjukt vad fort det har gått!
 
Har haft praktik nu i 6 veckor på Rinse, där ska jag fortsätta jobba. Kommer bli superbra. 
Har hittat en lägenhet som vi flyttar in i i mars/april, både jag å Gerd längtar ihjäl oss! Men just nu är han i Småland hos sin mormor å morfar, saknar honom redan haha.... Men sen när han kommer ham ska vi ha de as bra resten av lovet:)
 
Vet int riktigt vad jag ska skriva men ska försöka komma igång med bloggandet, försöka ;) 
Får ha de som nyårslöfte eller nå! Ajja byeeee:)))))
Till top