Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

I can't hate you if you're not here

Var dag Permalink0
Tjena, idag efter skolan tog jag, Sanna och Lisa tåget till Vännäs, Sanna åkte vidare men jag och Lisa gick till Lilja och var med Annasara tills hon slutade. Då åkte vi 2 till stan medans Lisa stannade kvar. 
 
Vi gick runt och shoppade (inte jag då hashtag pank) och tog en fika på Wayne's, satt å pratade typ en timme. Åkte i isrutchkanan som nå småbarn haha. Jag åkte hem med mamma samtidigt som hons buss gick och när jag kom hem åt jag pizza med familjen. 
 
Nu är jag social med Lisa, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Ska bara chilla ikväll och sova tidigt, så jag orkar med morgondagen! Ska ringa Pontus, och Annasara sen om jag orkar. Annars ska jag bara se på serier och sova. 
 
Ajja, hejdå!
 

Fredag!

Var dag Permalink0
Äntliiiiigen fredag, känner att jag behöver det, även fast det känns som typ måndag, är så trött så jag vet inte vad! Tog mej knappt ur sängen imorse, minns att jag halvpratade i sömnen och sa till mamma att det var ett "omöjligt uppdrag" haha och det kan man lugnt säga! 
 
 
Första lektionen såg vi film och jag sovde, nu har vi samhälls och slutar om en halvtimme. Efter lunch ska jag fara till Lilja med Lisa, sen tillbaka till stan med Annasara. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ser väl:))))
 
Är iaf aaas taggad på helgen, har den helt planerad och jag hoppas allt faller på plats. Då blir det asuum! Nejmen nu ska jag fortsätta jobba och va social med Nilsson, hejssss!

4 månader! ♡

Var dag Permalink0
haha hatar att båda ser typ äcklade ut... men what evverrrrrr ja älskar den pojken mer än allt!
 
Igår gick vi och åt på subway, va med Casper och Niklas ett tag och när dom drog gick vi på bio, vi såg hundraårigen och den var bra:)
 
Efter bion hade han träning och jag fick as ont i magen, så jag gick hem till lägenheten och som den underbra flickvän jag är röjde jag upp och städade, diskade, bäddade sängen osv. Sen la jag mej och pluggade tills han kom hem.
 
När han hade duschat och allt såg vi på Paradise Hotell, sen myste vi bah och låg och pratade tills typ 4 haha. Underbaaaaart, men var nådigt död imorse. 
 
Tog mej till skolan iaf och hade redovisning imorse, skönt och få det bortgjort kan jag lova. Hade lunch och sen kundpass, då hjälpte jag först Lisa med en färgkund och sen fick jag min första herrklippning som gick superbra!
 
Åkte hem med fyrabussen och åt middag, sen träääjniing! Nå så sjukligt jobbigt har jag aldrig varit med om, känns som musklerna bah smälte så de är bara å förbereda sej inför träningsvärken nu asså! Och jag har redan det sen i måndags, haha #dödamejsnälla
 
Men nu har jag nyss duschat och pratat med Annasara. Förhoppningsvis kommer den här helgen å äga! Jaja ska gå och borsta tändurna och slå min pöjk en liten pling. Tjaarå!
Till top