Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

SPOTLOV!

Var dag Permalink0
atm
 

Dagen igår var bara bra, halv tolv var vi på plats, var på salong Attityd och hjälpte Wella med deras visning. Vi fick vara assistenter, skölja å torka hår, sopa hår, diska skålar osv. Sen fick vi lunch där och massa godis och grejjer.
 
Det var ruuligt, sen gick vill till Rex där visningen skulle hållas och förberedde lite, åt middag (som vissa av oss tyckte var mindre gott haha) satt och prata med några modeller osv. Sen fick vi kika lite smått på visningen medans vi stog och släppte in modellerna. Halv nio slutade det så då for vi hem.
 
Jag gick till Gerd, påväg dit vart jag nästan våldtagen! Nämen det var fett läskigt, så jag kände bah lättnaden när jag sprang in i lägenheten! 
Jag och min pöjk gjorde int så mkt, kollade på nå klipp på youtube och somnade haha, fullt påklädda och allt. Så imorse när ja vaknade vare bah å kliva ur sängen och gå till skolan ungefär haha. 
 
Första lektionen hade vi natur och jag och Lisa jobbade på bra! Sen hade vi samhälls och redovisade typ, slutade 20 min tidigare iaf och då åt vi lunch sen träffade jag Geeeeerd en stund. 
 
Sen for jag och Lisa in till stan och gick runt där, och när hons tåg gick åkte jag tillbaka till skolan.
Satt med Gerd och Casper tills jag skulle gå till bussen. Kommer inte få träffa min finis förrns tisdag:((
 
När jag kom hem fikade jag framför teven, sen såg jag oth. Åt pizza till middag sen har jag bara suttit och varit social med mamma, lite familjemys sådär. Trävligt!
 
Imorrn blire upp tidigt för hopptävling och på kvällen blev det ändrade planer eftersom festen vart inställd, så istället far jag och Annasara till Sanne i Lycksele och festar där istället! Det är jag däremot mer taggad på!
 
Just nu skriver jag lite med Markus, annars chillar jag bara och hör på musik. Ska ringa min darling sen sova tidigt, är helt slut som ni kan se här ovan haha. Men vi höres hejjj!

Torsdag

Var dag Permalink0
Hejjjjj. Har samhälls nu och har det i en timme till. Sen ska jag, Lisa, Linnea och Helena gå in till stan och hjälpa till på en visning, så det blir kuuuul.
 
Ikväll sover jag hos min pojke, de blir bra:) Kommer inte träffa han på ett tag sen då han ska till fjällen. Så på fredag är jag nog bara hemma pch tar det lugnt, för på lördags morgonen ska jag hopptävla med Krille vilket jag är as taggad på! 
 
Sen på kvällen är det fest, är taggad på de så de blir säkert as kul! Resten av lovet ska jag nog va med Gerd och sen fara till Sorsele, så ah de blir nog braa. Ajja, sista dagarna å kämpa nurå!
 ser ut typ såhär idag

allt jag behöver har jag inom mej

Var dag Permalink0
Pappa kom och hämtade mej just innan kl fem, när jag kom hem pratade jag med Julia och sen åt vi middag. Sen har jag sett Top Model och Talang, #efterbliven men bättre sent än aldrig! ;)
 
Ikväll har jag tränat mage och röv här hemma, kanske blev 30 min totalt men sjukt jobbigt! Men imorrn blire ingen träning för min del eftersom jag ska hjälpa till med en visning som Wella har, från lunch till sent på kvällen. Ska bli as kul och jag är glad att jag fick den möjligheten!
 
Men jaja, ska fräscha upp mej med en dusch nu. Var as trött innan, men nu när jag har tränat och fått energi så orkar jag ju göra nåt av tiden! Så det är ju ett plus. Ajja pöss på eer!
 
 
Till top