Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

ny video!!

video, youtubeklipp :) Permalink0
 
 

haha oj vad dålig bloggning!

Var dag Permalink0
Vad gör jag ens? Vet inte ens vad jga har gjort istället för att blogga. Men förra veckan hände inget speciellt, gick och la mej sjukt tidigt, tränade, var bara allmänt ointressant. Men ska bli bättre, jag lovar. 
 
Idag har jag iaf varit på jobbet som vanligt. Har haft en bra dag men gick rätt segt på slutet. När jag slutade åkte jag och handlade, for hem och tog mej nåt att äta, Resten av kvällen har jag sett på Youtube och redigerat en video som kommer upp strax. Ska snart sova, spännande liv u know. 
 
Alla som går i skolan har ju lov nu, så alla är typ ute och festar och sen sitter man ensam hemma bah, jahapp. 
Hhahaha jajja, vi höres sen hörrni!
 

Måndag

Var dag Permalink0

Hej på er! Helgen har varit bra, shoppade med mamma i fredags och åt mat på vezzo, sen for jag hem och då tappade jag min mobil i golvet s den gick i tusen bitar. Så utan mobil så åkte jag till matte, sen va jag chaufför åt han, isac, Ida, Vilma och teresia. Dock så kom vi fram till festen klockan 12.

Men vi va där i typ 2 timmar kanske, sen for vi på Max och sen hem. Somnade dock efter fyra så de va drygt.

Sov länge på lördagen och tog det bara lugnt, fixade mej sen for jag till Rödå och åt middag. Sen for jag vidare till Annasara och va chaufför åt hon, Alex och Nilsson, vi for på fest hos Lisa och Nils och det var superkul även fast jag va nykter.

Kom hem vid 2 och somnade nästan dirr. I söndags var jag med Gerd hela dagen och myste bara. Han for sen på kvällen och då gick jag å la mej.

Från lördag, celsius i glaset

Till top