Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

in the Hälsingfors!

Var dag Permalink0
Heej, igårkväll for jag och Lisa till Annasara, var med Nils, Kalle och Dennis. Hade så sjukt roligt, har verkligen saknat detta ställe. Höll på skratta ihjäl mej varenda sekund, som de ska vara!
 
Jag och Lisa sovde hos Annasara och när vi vaknade lagade hon pannakakor! Så vi åt det och sen tvättade vi min å Lisas moppar, sen for Lisa hem. Jag å Annasara tvättade även hons mammas bil bah yeah. Sen gick vi in och bakade morotskaka, Dennis å Robin kom över en tväris oxå. 
Vi har även varit ute och plockat massa vinbär och nu chillar vi bara i hons säng #standard #bästasängen
 

Ikväll kommer nog Madde och kanske lite andra, lär väl bli som vanligt haha. Ajja, hejdååå!
random bild 
 

distance

Var dag Permalink0
 Gammal mobilbild!
 

Idag har jag varit väldigt duktig tycker jag, har städat mitt rum och hängt tvätt,  och sen var jag ute och sprang med hundarna. EN MIL vart det!! Är fett stolt över mej själv, första gången jag sprang så långt. Nog för jag gick små bitar, men ändå!
 
När jag kom hem var jag verkligen helt slut, så efter en låååång dusch la jag mej framför PLL med lite gottigheter och kopplade av. Nu ska jag snart äta middag och sen blire nog Hälsingfors, men ska först till Lisa. Imorrn har vi bara en lektion, vet inte om jag orkar fara meeeen vi ser väl. Hejdå!
 

no need nobody to know

Var dag Permalink0
Hej! Igårkväll var jag ute och sprang och när jag kom hem duschade jag och åt vaniljkesella, hallon och choklad medans jag såg på Idol. Vardagsmyyyyyys!
 
Sen gick jag och la mej i sängen och pratade med Gerd på skajp ett tag, men sen dog mitt internet så då snapchatade jag med han och Malte tills jag somnade. 
 
Idag är jag lediiiiiig, så passar på att sova ut. Vaknade för en stund sen av ett sms, och sen var jag pigg så nu ska jag se ett avsnitt av PLL och sen gå ner och fika. Är ju as fint väder ute, så kommer nog inte sitta inne hela dagen. '
 
BTW så har jag eggat Justin Bieber och Miley Cyrus nya låt Twerk hela morgonen, dom som inte har hört den tkr jag ska lyssna nu! Ah de var allt jag hade å säga, hejdååå!
 

Till top