Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

todayyy

Var dag Permalink0
Idag va inte vi på skolan :D för vi hade typ skogens dag istället, alltså vi var ute i skogen och lärde oss saker :)
vi fick typ såga ner nåra träd, de va kul :)
och vi va först före lunch i skogen, och gjorde nårga uppgifter :) sen åt vi lunch (hamburgare) och sen kunde man gå in i en grej och spela en maskin grej på detorn :) de va kul :D
och så kunde man "jaga gåsar" typ xD man låg i en sak, typ som en kista, sen bah kör man och kastar rep runt doms halsar :) jag klarade de, så jag vann typ en mugg :)
sen for vi till sågverket i hällnäs :) då gick vi runt och kollade på hur en tträstock blir en planka :) och agnes tänkte på om hur de skulle va om hon va en planka xD de va ju kul xD
och efter de gick vi runt i skogen med en GPS och skulle hitta några saker :) annasara hade den först, då gick de jättebra :) sen tog agnes den, då gick vi i cirklar :) sen tog madelene den, och hon kunde typ inte med den alls... sen vart hon lite sur, men de gick över sen när vi åkte hem :)
efter skolan for jag till agnes :D vi for ut och red :) jag red först Vega barbacka, de gick bra, hon va lydig och snäll :) sen bytte vi häst så jag red norina, fast med sadel :) för agnes gick hon jättebra och va helt normal, men för mej va hon helt racer :p de ve kul, men ganska jobbigt att hålla in hon i galoppen och styra ut i hörnen... :)
sen när vi hade ridit klart och hett ut dom i hagen, for jag hem :) vi åt varma mackor fast de va pankakans dag :)
sen pluggade jag till provet på torsdag....


här kmr bilder från idag :

ghjn,hjkjkhjkhjk

hahaha roliga bilder xD

Bildbomb :) Permalink0
hjkppäpäpäkkhjkhjjkhjkhhjkjkhjkhjkmjkhjkhjkkhjkhjkhjkhjk

hahah jag tkr dom är ganska roliga xD

måndaggggggggg

Var dag Permalink0
jahejj :) idag är de måndag :) idag hade vi matterov , jag hoppas de gick bra :) idag hade vi spanska, då sa läraren att nån av oss skulle gå och ringa ett samtal om föräldramötet ikväll. Då vart de jag som skulle göra de..... fast jag fick ta med mej agnes, de va tur :) så då gick viväg till expen och sa att vi skulle ringa till vadhonnuhette, iaf de va jue jag som ringde, och jag bah: hallå, kan vi få låna kaffeperkulatorn?
och agnes bara stog där och höll på att skratta ijhäl sej typ xD hahah de va typ askul xD
sen på kemin skulle vi göra nån blandning med nåra kemiska grejjer. jag jobbade med agnes. plötslligt började de lukta spya över hela klassrummet, och då menar jag inte lite utan riktig kräkspya!!! de va en tjej i sjuan som spydde för att de stank så mkt....
sen när lektionen är slut märker vi att de fortfarande luktar, att lukten följer efter oss. då fattar vi att de är vi som stinker, elr våra händer. hur äckligt är inte de?? och pinsamt!!! för alla andra bah: vad är de som luktar? och vi bah (a)
och jag har typ tvättat händerna 1000 ggr, ridit, duschat men de stinker fortfarade!!! vad ska jag göra?? ;o


här kmr lite bilder;]

ghjbvnbvn

hejrå/mathilda
Till top