Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

tillfällig header

Var dag Permalink0
Bytte header lite snabbt bah för att ha nåt lite mer höstigt. Får se hur länge den stannar kvar där meeeen vart lite förändring iaf!

ändrade planer

Var dag Permalink0
 
Det blev inte så att Annasara kom hit ikväll, istället kommer hon imorgon bitti! Så min kväll har bestått av serier och gitarr, nu ligger jag och dunkar musik i min ensamhet och hoppas att min pojkvän ska ringa nån gång... får väl se om han ens minns mej haha. Nämen jag saknar han juuuu!!
 
Ska väl annars ta och sova snart, så jag orkar med morgondagen, hoppas på att det blir grymt! Ajja, gonatt;*
 

hej på er!

Var dag Permalink0
 
Onsdag idag då, vaknade rätt tidigt men låg kvar och såg lite serier osv, sen klev jag upp och for på gymmet. Vart en ganska kort stund men jag var där iaf haha, sen for jag hem och duschade och fixade mej, sen åkte jag buss till stan. 
 
Då träffade jag på Madde, så vi satt och babblade och när vi kom fram gick vi runt på Utopia, love it, och där träffade vi Julia! Gjorde lite ärenden och sen när Madde träffade sin amigo åkte jag och Julia hem.
 
De va trevligt, när jag kom hem åt jag nudlar och sen morotskaka (förstår att ni antecknar!!!!) Såg Hunger Games och efter middagen såg jag Solsidan och nu väntar jag på att Annasara ska komma hit. Vet inte vad vi ska hitta på menmen. Blir mys! Hejdååååå!
Till top