Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

8 månader!

Var dag Permalink0
 Idag har jag å världens finaste pojke varit tillsammans i hela 8 månader! Älskar han mer än de går förstå, mitt lilla mongo♥♥
 
Ska fara till han lite senare idag hade jag tänkt, blir asuum! Annars ha jag städat lite och försökt få lite färg, låg ute och solade en liten stund men det slutade med att en fågel bajsade på mej... så då vare inte lika kul längre. 
 
Gick in å duschade och nu håller ja på å klä på mej osv, sku bah slänga in ett litet inlägg. Blir nog inte mycket bloggning i helgen för kommer faktiskt ha full upp, om planerna går som de är tänkt! Ajja, hejdå!:)

Tjäää

Var dag Permalink0
Tjääna! Igår hade jag bara en klippkund, gick as bra och efter jag hade slutat pratade jag med Vera medans jag cyklade hem. Sen diskade jag och däckade i sängen, Gerd va inte hemma men när han kom hem myste vi litegrann å sen åt jag middag typ vid 9 tror jag. Han masserade mej en stund, min ängel, och sen när han skrev på sin svenska inlämning somnade jag, så himla skönt! Men var verkligen helt död. Han sprang runt å gjorde saker å ja bah söööv.
 
Imorse vaknade vi och efter han for till skolan kom Casper, så jag satt å prata med han en stund innan jag drog ner på salongen. Hade en jättetrevlig kund på morgonen, sen hade jag lunch och då for jag och Linnea och åt på skolan med Gerd och Alexander. Nä jag for tillbaka hade jag en kund, sen kom Casper å klippte sej hos mej, så de va trevligt. Sen hade jag 2 till kunder så hade ganska fullt upp idag. 
 
Slutade lite tidigare å drog hem till Gerd, packade och åkte hem med mami. Åt pizza med familjen när jag kom hem, alltid lika trevligt! Dom är bäst!
Iaf så ikväll har jag inga planer, lite trist men ändå skönt. Ajja, pöss på er!!
 bästa lillasyster

I've been knocked down, I've been lost

Var dag Permalink0
Hej! Måndag idag då och dagen har rullat på, hade 2 praktikanter från sexan idag så ah va lite mer folk än vanligt. Hade ingen kund men på eftermiddagen hjälpte jag Vaman å slinga, sen hade hon fullt upp så jag nyanserade den tjejen oxå och sen fick jag även ta hennes klippkund, en kille som va typ 13. Det gick as bra!
 
Sen drog jag hem, åkte med mamma och åt middag med familjen. Satt vid datorn och såg paradise hotel, sen åkte jag till stallet. Red en stor häst som hette Campril, red lite dressyrprogram och det gick superbra faktiskt! Är väldigt nöjd:) 
 
När jag kom hem duschade jag och åt tårta hihih, nu sitter ja å skriv me en fin vän, lyssnar på musik osv. Ska snart sova så jag tar mej upp imorrn. Fast ha tänkt å fara till Gerd å sova imorrn på morron hehe, gjorde de imorse oxå fast han märkte inte ens att ja va där:( Måste bli bättre på å väcka!! Haha nämen hejdå!

Bjuder på en bild från älskade USA♥
 

Till top