Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

:)

Var dag Permalink0
I måndags hade jag sovmorgon och sen åkte jag till skolan, satt med Sanna å Lisa och åt me dom, började 12 och hade en lektion med eget arbete, så jag och Rebecka jobbade litegrann sen slutade vi tidigt och jag for till jobbet. 
 
Fick vara själv de 2 sista timmarna och ta hand om salongen, tog en kund tillåmed! Fett roligt :) 
Sen åkte jag hem med bussen, åt middag sen gjorde jag typ ingenting förutom å skriva me Gerd. Somnade väldigt sent och imorse åkte jag först till skolan, sen till stan och då hade jag lektion på körskolan om typ säkerhetskontroller och sånt. 
 
Sen for jag och jobbade en stund på förmiddagen och sen for jag och Cecilia på Bikbok med våra modeller och kollade ut kläder å så. Sen for jag och fortsatte jobba och tog 3 kunder. Fick även med mej ett par skoooor hem, alltid najs!
 
Åkte hem med mamma och åt middag, sen har jag pratat med Gerd på skajp resten av kvällen. Men nu vill han att ja ska prata me han istället för å blogga, då hejdå!!

love who loves you back

Var dag Permalink0
Heej! I fredags hade vi kundpass och ja klippte två jättesöta gamlingar! Det gick jättebra, sen när vi slutade kom pappa och hämtade jag och Julia. Direkt vi kom hem åkte vi till Sorsele. När vi kom fram åt vi pizza som vanlig, sååå gott!! Sen såg vi Idol och sen va jag så trött så ja gick å la mej. 
 
På lördagen åt ja frulle med mamma och mormor och sen for ja och övningskörde med mamma. Gick bara bra! For förbi min morbror och deras nya valp är så söööt så man smälter!! Sen körde jag hem och då hade vi ingen el. Så fick äta en kall pizza och sen skjutsade mamma mej till Sorsele. Där tog ja bussen till Lycksele och var framme runt halv 7, då mötte ja upp Johanna och Emmah och gick hem till en tjej som hette Agnes. Förfestade lite där sen dro vi vidare. 
 
Drog hem till Emil, där va de helt proppat med folk! Sanne, Josse och Isabel kom oxå dit, träffade även massa bekanta som typ Johan, Arvid, Linus, Krille osv. Sen drog alla och jag tappade bort mah frendos men träffade Micke å följde med han å Andre hem till han en stund, sen drog vi vidare. 
 
Tappade bort han och hittade Rasmus, följde med han till en annan fest, där träffade jag Julia och Linnea, hur härliga tjejer som helst! Hade kul å träffade massa nytt folk, sen drog ja därifrån och åkte bil me Calle. Hoppade av på ica, träffade Kuno så följde me han å hans brorsa på en pizzeria. Sen hem till han. Sen gick jag till Ica där Julia plockade upp mej, vi hämtade Lisa, Jimmy å Nils på hotellet sen for vi och åt pizza. 
 
Sen åkte vi hem, kom hem ca halv 5, somnade dirr. Idag klev jag upp vid 12 och har inte gjort nåt alls sen dess! Skrivit med min pojkvän och ätit massa grejjer typ. Saknar han så sjuuuukt mkt!!!! Ajja, hejdå!
åh finis, kom hem till mej!!
 
 

keep your hopes up high and your head down low

Var dag Permalink0
Hej. Igår var jag hos Gerd och sa hejdå innan han lämnade mej här i Sverige och flög till Spanien. Svängde förbi Wille å Ida och klippte Wille. Sen tog jag bussen till Annasara och vi vaxade hennes bil med Olle och Kalle som sällskap i garaget medans dom bytte matta på Kalles skoter. 
 
Sen gick vi in och såg på film, drack te och gick och la oss. Kunde dock inte sova trots att jag va så trött, så skrev med Gerd en stund tills jag somnade. 
Imorse klev vi upp och fikade och jag tog bussen till staan. Kom lite sent till lektionen, vi hade försäljning och service och de rullade på. Åt lunch och sen på andra lektionen gjorde vi egna keratinslingor och sydde egna clips! Det var jättekul, älskar att hålla på med löshår!:)
 
Hann precis med 3-bussen och när jag kom hem låg jag bara i sängen med datorn och tog det lugnt. 
Åt middag och har varit och tränat, sen duschat å så och nu ligger jag här i ensamheten och väntar på att min pojkvän ska ringa.... Ajja, hejdååå!
Till top