Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Ny videooo, lite bloopers!

Var dag, video, youtubeklipp :) Permalink1
 
Gjorde en video där jag klippte ihop alla störningar av Gerd, 
tyckte de blev roligt! ;)
bjuder även på en riktigt snygg bild

söndag

Permalink0
Igår var det ju överraskningsfest för André på bygdegårn, och det blev så lyckat!! Det var en jätterolig fest och kul att träffa alla människor. 
Dock slutade inte kvällen på bästa sätt, men tack till Malin, Linn och Linnea som stannade kvar med mej! Guld värt!

Kom isäng efter 4 nån gång och imorse var jag inte direkt jättepigg. Men vi for och åt pizza med nära i vindeln, sen for vi till rödå.
Degade hela dagen och såg andra avenyn. Jag och Julia gjorde middag och efter vi hade ätit for jag och Gerd till stan. Han har spelat dator med stinky och jag har handlat och kollat videos.

Imorrn är jag tillbaka på jobbet och det känns bra. Skönt att vara frisk! Nu ska jag snart sova så vi hörs imorgon, godnatt!!

allstar

Permalink0

Igår åt jag middag med Lisa och Ida på allstar, som vanligt var det hur gott som helst! Jag åt bacon o cheese burger och ah jag vart såklart väldigt nöjd! 
Sen satt vi bara och pratade en hel del, några timmar senare åkte vi hem till mej och Gerd och satt och prata en stund. När lisa och Ida hade farit så packade jag och Gerd ihop lite sen åkte vi till rödå. 

Vi va med Julia å Isak ett tag sen for vi 4 till en fest, var dock bara där en kort stund och träffade lite folk typ. 
Vi lämnade Isak där sen for vi hem igen, då myste jag och Gerd ner oss och såg andra avenyn och åt popcorn. Somnade typ halv 2 tro ja:)
Till top