Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

I am gucci and you are crocs

Var dag Permalink0
Heeeeej, for ju somsagt på Renfors och efter det åkte jag och Annasara hem till henne. Vi var med Nilsson och Kalle, men Kalle for efter ett tag. Vi var iaf nere vid ån och fiskade och badade, det var väldigt skönt eftersom det var så sjukligt varmt! 
Sen gick vi upp och hängde på gården ett tag, sen for Nilsson hem och vi andra åt grillat, fett gott!!<3333
Jag och Annasara bakade negerbollar och sen tog vi moppen till Tvärålund och va med Gerd och Lisa. Gerd far ju till Spanien imorrn så vi sa hejdå till han sen for vi hem. 
Nu ska vi strax sova, ska bli väldigt skönt måste jag säga, är sjukt trött nu så. Gonatt, puss på er!
proffsfiskarNNN, med trasigt spö

live it up

Var dag Permalink0
haha asså bilden, dör
 
Tjeenare, torsdag idag då och de har bara rullat på. Hade engelska på morgonen och sen spelade vi frisörer brännboll mot stylisterna. Vi var helt klart bättre än dom, men de lyckades ändå vinna. 
På svenskan såg vi film och jag och Lisa fick slippa matten, klarade nationella dessutom!! #SMARTA
Så nu sitter vi på bussen till Renfors, asuuuum! Sen åker jag hem till Annasara efter de, så de blir nog askalaaaas:)
Meen ska se lite PLL nu, skriver sen puss!
 

tja!

Var dag Permalink0
dehär är jag när Nils å Lisa skrattar åt mej
 

Aaaah jag sitter och skajpar med dom 2 just nu, trevligt trevligt! Dagen har varit asum, åkte till Vindeln vid 11 sen var jag där tills 3, såg på vårsalongen och hängde runt med asum folk! Va jätteroligt att träffa alla, i mer än femminuter typ. Sen kom ju även Lisa och Nils, hängde med dom till ica och satt i parken och åt glass tills bussen gick. Trevligheter!!
 
När jag kom hem solade jag lite sen åkte jag tbx till Vindeln, med Ida och Wille. Såg vårsalongen igen och sen drog vi och åt pizza! Gööööööött!
Sen gick vi och köpte glass sen åkte vi hem med Willes padre. När jag kom hem gjorde jag typ inget, gick och duscha sen fastnade jag här. Men ska dissa mina polers nu och sova, gonatt!
Till top