Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Kung helg

Var dag Permalink0

Tjejkväll hos Angelica på fredagen med sköna bruds, sov hos Lisa och på lördagen hade jag och hon en shoppingdag på stan, köpte lite inredning, köksgrejjer och kläder. Vid  4 tiden for vi hem till henne via Rödå och jag hämtade min bil och Wille där som ja skjutsade till Olle.

Hemma hos lisa va Jenny å stinky där när jag kom dit å dom gjorde mat medans jag duschade och Lisa städade. Vi åt tacos och efter det började de rulla in folk och vips så va festen igång! 

Va en sjukt kul kväll, bara bra människor och allmänt bra stämning. 
Idag när jag vaknade mådde jag tiptop så efter ja hjälpt Lisa å städa lite och vi såg på teve ett tag så körde vi in till vindeln, jag Lisa stinky å Jonte å träffade Emil, andre och isac. Sen skjutsade jag hem dom och for själv hem till Rödå. 

Sjukt bra helg iaf! 


Måndag 23 januari

Var dag Permalink0

Häääj! Dålig update men förra veckan va jag sjuk men på onsdagen kände jag mej lite bättre så då va jah med Amanda, väldigt trevligt att träffa henne! På kvällen shoppade jah med Ida och sen åt vi på Max. Torsdag och fredag jobbade jag och på kvällen blev det utgång på allstar med massa sökningar. Lördag och söndag gjorde jag nada och så är vi framme vid dagen som det är idag alltså måndag.


Idag har jag jobbat från 10-19 och va hemma typ kl åtta, åt middag sen har jag bara legat i soffan. Casper kom även förbi och höll mej sällskap ett tag men nu har han dragit hem och jag ska nog lägga mej i sängen och sova. Byeee


nyyyyyy

video, youtubeklipp :) Permalink0
 

Häng med på en dag då jag tränar, precis som jag brukar!

OBS! Denna video är inte för att skryta/visa upp mej eller något sådant, jag gör detta främst för min egen skull men samtidigt för att jag tycker det är kul, och dela med mej lite kanske tips/motivation. Så no hate tack!

Till top