Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Massa text

Var dag Permalink0
I tisdags hade vi hjärt och lungräddning på morgonen, sen hade vi lunch och sen ett möte på ca en kvart sen slutade vi. Då väntade Linnea med mej tills Gerd slutade, då gick jag, han och Casper ner på stan, träffade massa människor osv. 
 
När alla drog åt vi glass med Joel och när han for hem gick vi och åt middag med Stinky vid 5, sen gick vi till lägenheten. Vi såg på film och sen for Stinky, jag å Gerd såg en till film och lite Awkward sen kanske vi somnade vid 2, vet inte riktigt.
 
På morgonen gick jag till skolan ensam, för han mådde dåligt. Då hade vi egen hårvård och jag och Rebecka färgade Linneas hår, sen klippte jag henne och jag själv vart klippt av Rebecka. Känns som att jag inte har nå hår kvar!!
 
Sen efter lunch gick vi igenom lite inför praktiken och fikade med klassen. Åkte hem med trebussen och Lisa följde med mej hem, vi kollade på massa gamla videos och vek oss av skratt, så ful man va i typ sjuan...
På kvällen va vi as duktiga och pluggade, eller ah skrev en UF grej. Sen pratade vi och såg film innan vi sov.
 
I torsdags åkte vi till skolan och jobbade som nå gudar på samhällslektionen, fick as mycket gjort! Så de va bra. efter lunch hade vi egen hårvård igen och då färgade jag Rebeckas hår och klippte hon. När vi slutade gick jag, Linnea, Linnea, Runa och Helana in till stan och gjorde nå ärende, sen for jag hem.
 
Träffade Julia, Vera och Pontus på bussen och när ja kom hem tog ja å Pontus moppen till Sandvika för å ta årets första dopp! Va sjukt kallt men fett värt de. När jag kom hem åt jag pannkaka sen for jag till stallet. Red med hoppgruppen, hade en stor häst som heter Lady. Va jätteroligt att hoppa med henne, red på uteridbanan oxå så de va najs.
 
När jag kom hem duschade jag och åt frukt, ringde Gerd och sen sov jag., Idag har vi haft prov och städat ur skåpen eftesom dehär va sista skoldagen för oss!! Nu sitter jag på bussen hem. Idag kommer min mysis så de bli kanon<3333 Hejdå!

Hemma igen!

Var dag Permalink0
Har haft några riktigt underbara dagar i Sorsele med familj, släkt och vänner! Orkar inte berätta allt, men lite sammanfattning kan ja bju på! 
 
Har fått uppleva den klassiska påsken i Avan där vi har tillbringat ungefär varje dag. Våran familj + mormor, Tommy och Karin och släkt från deras sida, en kille och hans 2 småtjejer, min faster och hennes barn har oxå varit där och min morbror och hans familj. Riktigt trevligt! Har blivit god mat över elden, massa kakor, tolka baki skotern och såklart kört massa skoter oxå, (sorgligt nog är min polaris trasig, så har kört gammarcticen hela veckan </3)
 
Har fiskat massa oxå, men de va inte förrn igårkväll fiskelyckan slog till och jag och Julia drog upp 14 småfirrar var haha. På saxar ha vi bah fått 2 små gäddsliren. 
 
En av dagarna for vi upp på fjälle oxå, ett ställe som het Vàråjvve, eller Varåive dårå. Vi var ett helt gäng som körde skoter upp på kalfjället, kunda ha varit bättre väder däremot. Jag, Isak och Pontus åkte bräda men he blåste så mkt så de gick inte så bra haha. 
 
Gjorde ett nytt försök då jag och Julia for upp på Nalo idag, var sjukt härligt före och perfekt för att chillåka som jag gör. Hoppade å trixade lite oxå, haha men failade för de mesta. Var bara där en halvdag och for sedan direkt ner på ån. Jag å pappa for även ut på en kvällstur med skotrarna, upp på ett litet fjäll som het Olsberget, de va mysigt! Förutom att de va sjukt me ståpavattne på ån, körde ungefär på vatten halva biten!
 
Har även övningskört litegrann, runt i samhället å sådär, gick strålande, verkligen as kul! Solat en hel del oxå och blivit röd som en tomat, bränt mej lite i ansiktet men jag hoppas jag blir brun sen!! Inte kul å va blekast i familjen...
 
Förutom allt det så har jag saknat halvt ihjäl mej efter min älskling! Gu va ja längta efter han, gaaaaash! Vill bah ha han här nununu! Men får träffa han imorrn så det blir kanoners<3
 
bjuder på ett litet hopp från idag haha, låt mej låssas att de är coolt!
btw har massa andra bilder å bjuda på men dom är kvar på kameran....
 
 

partaj

Var dag Permalink0
I söndags kväll gick vi ut på en promenad, sen såg vi på skräckfilm och sen gick vi och la oss, låg och pratade å sådär. På måndagsmorgon klev jag upp vid 9 och gick ut i solen. Åt frulle själv sen bjöd jag han på frukost på sängen. 
 
Dagen gick åt till att se på teve, förbereda inför festen, äta osv. duschade och fixade mej sen kom Samuel hit vid 5-6, vi satt bah och taggade upp sen kom det fler och fler och sen var festen igång! Var hur kul som helst att träffa alla, underbart folk vare! Vi dansade och sjöng, shotade, körde beerpong och hade bara kul! 
 
Var en sjukt lyckad fest, sen kom polisen. Kanske kl 11, sen drog de flesta, vi va några stycken som var kvar. Alla for efter ett tag, jag, Gerd, Casper och Quno var kvar, va vaken tills typ 3.
 
Dagen efter hjälpte Casper mej att städa osv, snällis<3 Ida, Wille, Pontus, Vera och Rasmus kom förbi oxå. 
När alla for städade vi det sista sen bröt jag ihop, Gerd låg och tröstade mej och allt va bah jobbigt. Casper och Quno for typ vid 3-4 nån gång, jag och Gerd for och slängde skräp och städade lite mer. 
 
Sen for jag till stan, for på ett au pair-möte och de va spännande. Linnea kom och höll mej sällskap i 2 timmar tills bussen gick, tur ja har hon! När jag kom hem va jag med Ida, tur att ja har hon oxå! Hon hjälpte mej med lite grejjer sen satt vi och pratade. Hon for till Wille sen och jag somnade helt ensam.
 
 
Idag har jag duschat och packat, snart kommer min skjuts upp till Sorsele där jag ska spendera resten av lovet. Puss!
Till top