Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

sorsele

Var dag Permalink0
Heej, igår efter skolan gjorde vi chokladpannkakor och åt de framför PH, sen duschade jag å packade sen for vi till Sorsele. Åt pizza som vanligt och jag fick 2 pizzor den här gången, kärleeeek!
 
På kvällen byggde vi pussel och somnade ganska tidigt. Imorse åt vi frukost och såg på OTH, sen gick vi ut och drog igång skotrarna, körde runt lite osv. Så hääärligt! Sen gick vi in, såg mer OTH, brottades osv tills middan, åt och sen kom nåra släktingar och åt efterrätt med oss, trävligt. 
 
Ikväll har vi byggt ännu mer pussel, sett film littegranna och nu ska vi se en till film, sen sööva. Heejjjjss!

fredaaaag wihoo

Var dag Permalink0
Hej, fredag idag och jag är så sjukt taggad på helg! Vaknade imorse som en zombie, huuur trött som helst.
Men tog mej till skolan iaf och har nyss haft historia, nu religion. Lär oss om etik och moral osv pch drygar med en grabb på fejsbok.
 
Slutat om ca 50 minuter och efter skolan far jag och Gerd till meeej, och när alla i min familj kommer hem åker vi till Sorsele. Ska bli skönt å komma till nå lugnt ställe å bah chilla! 
 
Ajja, ska fortsätta lyssna nu hejssss.
 random bilddd

call the monster, call the demon

Var dag Permalink0
 känner att jag har bildbrist!

Hej! Låg uppe lite för länge igår, bara pratade om allt och inget. Inte alls nå roligt att gå till skolan i dessa kyliga vindar medans han fick ligga kvar å sova...
 
Dagen har iaf rullat på bra, hade sminklektion på morgonen och då jobbade jag med Fanny. Åt lunch och sen hade vi kundpass, jag hade en färgkund och färgade mörkare med röda slingor. Vart en jättefin färg och hon vart nöjd.
 
Efter skolan åkte jag hem, såg lite OTH och åt middag, Ida var hos oss så har suttit och pratat med hon och Julia hela kvällen. Det blev ingen träning för mej eftersom jag kände mej lite halvförkyld, och jag ville vila upp mej inför helgen då vi ska till Sorsele, ska dra med mej Gerd och såklart köra pärlan!!!! Otroligt taggaddddd.
 
Men ska göra ett tidigt avslut på den här kvällen, gonatt!
Till top