Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Tisdag

Var dag Permalink0
Helluuu! Idag vaknade jag ganska tidigt för att jag skulle fara å besikta bilen. Det tog inte så lång tid så jag han hem och mysa ner mej i sängen en stund innan det var dags att fara till salongen. 
Har varit sjukt trött idag!  Men det har rullat på endå, hade 3 klippkunder och så har jag varit och handlat massa grejjer.
 
I slutet av dagen kom våran chef Johannes och det var första gången jag träffade honom! Han är hur schysst å rolig som helst, vi fick massa nya saker och vi pratade med honom tills typ 7, men sen va jag tvungen att fara för jag skulle gymma. 
 
Körde en väldigt kort uppvärmning och sen tränade jag ben och lite rumpa, sedan var jag lat och åkte buss hem heheh (alltså en hållplats) och när jag kom hem tog jag en dusch och diskade, fixade kvällsfika åt mej och Gerd som vi åt medans vi såg Andra Avenyn #standard
 
Men nu ska vi sova, eller iaf jag. Gonatt!
 

Måndag

Var dag Permalink0
Jag å min fina älskling atm!

Har nyss tagit bort sminket och borstat tänderna, vi ska strax sova för han är sjuk och jag är väl inte heller helt 100. Idag på praktiken började dagen väldigt segt, var helt obokad så jag städade salongen i brist på göra. Efter lunch fick jag en färgkund som jag gjorde ombre med lite ljusa slingor, väldigt snyggt!
 
När jag slutade gick jag och shoppade med Casper. Jag köpte en jättesnygg skinnjacka och en träningströja. Sen gick vi hem till lägenheten, Gerd hade gjort varmkorv och Casper åt med oss och vi såg Andra Avenyn medans vi åt. Efter maten for jag och Casper och handlade på Willys och jag skjutsade hem honom. 
 
När jag kom hem diskade jag och gjorfde mat till imorrn, sedan gjorde jag lite gofika som jag och Gerd åt framför The Walking Dead och myste. Imorrn ska jag besikta bilen för första gången (!!!) och nu ska jag betala räkningar #vuxenpoäng 
 
Och just de, igår hoppade jag 1.30 med Eddie, personligt rekord haha!;) Nä nu ska ja ge me, gonatt!!!

Hej igen bloggen

Var dag Permalink0
Va ca 10 000 år sen jag bloggade sist men nu ska jag försöka bättra mej!
 
Kan ju passa på å berätta lite vad som har hänt i mitt liv.
 
Jag och Gerd har flyttat ihop, i en etta på Haga och vi trivs superbra, tar 10 min å gå till stan. 
Just nu har jag praktik och är som vanligt på Rinse, nästa vecka blir sista veckan, sen påsklov.
 
I fredags gjorde Elise lila ombre på mej, blev superbra! Sen hade jag en slingkund och när jag slutade gick jag och Annasara och åt på subway. Gick till lägenheten, Gerd va där en stund innan han for hem till Tvärålund. 
 
Vi spelade sims och såg Oija, sen låg vi å pratade innan vi somnade. Dagen efter for vi och handlade lite, sen for hon hem till sej och jag till Rödå. På eftermiddan kom Gerd, vi gjorde int så mycket, åt grillat till middag sen fixade jag mej och vi gick över till Wille å va med han, Ida, Agnes och Filip och förfestade lite, sen for vi till Julia som hade 18-års fest!
 
Det var sjukt roligt, va så bra människor och allting, sinnessjukt kul kväll!
Jag, Gerd, Ida och Wille gick hem vid typ 4-5 tiden. Imorse var både jag och Gerd väldigt sega så vi låg i sängen länge och tog det lugnt, sen klev vi upp och åt lunch framför teven. Han for hem och sen ha jag bara degat. Ikväll ska jag till stallet och rida och imorrn en ny vecka! 
 
bild från igår
Till top