Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Äntligen fredag!

Var dag Permalink0
Så skönt asså! Men vaknade ändå imorse när Gerd for på praktiken (han börjar 7...) men somnade om och klev upp lite senare, åt frulle och for till salongen. 
 
Det var bara jag och Amanda idag, rätt lugnt på morgonen och så. Hade ändå en kund och sen åt jag lunch och drog till skolan. Då hade vi kundpass och det gick superbra, slingade och klippte en trevlig människa och allt vart så bra! Väldigt nöjd :)
 
Sanna skjutsade hem mej när vi slutade och sen jag kom hem har jag städat lägenheten och packat och nu väntar jag bara på Gerd så ska vi fara till Tvärålund. Sedan väntar middag med fina tjejjer!! Hejdåååå!
ännu en selfie............
 

Torsdag

Var dag Permalink0
Veckan har bara rusat iväg, har haft fullt upp känns de som.Nämen det är mycket nu, inför studenten och allt. Mycket att göra och tiden går så himla fort nuförtiden!
 
Har jobbat varje dag på salongen när jag inte har gått skola, sen hem och hitta på grejjer, eller gjort ingenting men ändå har tiden bara runnit iväg. Idag har jag tränat i Rödå och nu är jag tillbaka i stan haha. Imorrn väntar jobb, skola och sedan till Tvärålund då jag, Lisa, Annasara och Madde ska äta middag hemma hos Lisa, sedan är planen att dra till Vännäs. 

Annasara fyller ju år på lördag så då ska vi ju självklart fira henne! Det bilr roligt, men snart ska man väl slänga sig i säng å sova! Haha hejdå :)
 SNYGGA!

Ändrat bloggdesign!

Var dag Permalink0
Blev så otroligt less på min gamla bloggdesign, har haft den i typ en evighet så de va dags med lite förändring! Känns sjukt bra, tummen upp!
Till top