Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Onsdaghej

Var dag Permalink0

Hej bloggen! Det va ett tag sen haha. Men lite som har hänt sen sist, har jobbat i helgen och avion har firat ett år = väldigt mycket folk och väldigt mycket att göra. Att jag dessutom for ut i lördags för att det var nattklubb på hotell Vännäs, sedan avslutade kvällen hos en kompis som hade fest och inte tänkte på att det blev sommartid resulterade i alldeles för lite sömn och sen massa stress på det. 


Så jag åkte på en rejäl förkylning och har vart sjuk några dagar nu. Jag åkte hem till Rödå och har varit här och vilat upp mej å så, men nu ska jag ta bussen in till Umeå igen. Ikväll ska jag umgås med Annasara och Lisa, vi ska äta middag på pinchos så det blir mysigt. 

Avslutar detta inlägg med massor av bilder från de senaste dagarna!


Helgeni

Var dag Permalink0

I fredags jobbade jag till 6 och efter det plockade jag upp Vilma å Linnea och åkte till vindeln. Vi va först på förfest med Ida, Julia, Frida, Linn å Malin. Efter det for vi till Amie och Filips 18 års fest. Det var väldigt kul, dansade och träffade folk å bah hade det trevligt. Jag var nykter och var chafför åt några, kom hem till stan vid 2-3 tiden.


Jobbade även lördagen och var skönt att jag var nykter kvällen innan för det var riktigt mycket att göra på jobbet. 12 kunder på 7 timmar, det blir ganska intensivt!
När jag slutat åkte jag och Gerd hem till Rödå och åt middag med min familj + min morbror och hans fru. Gerd åkte tillbaka till stan på kvällen och jag gick och la mej rätt tidigt.

På söndagen for jag och mamma och pappa och kollade på vindelälvsdraget där då mina släktingar var med. Fick dock problem med bilen så vi hann bara se slutet av tävlingen, så sen for vi hem. Jag och mamma for ut och åkte skidor mes våra hundar, gick ganska bra faktiskt och det var härligt i solen.
På kvällen for jag och red i vindeln och somnade ganska tidigt.

Idag var jag ledig, jag och pepsi myste hela morgonen och sen klev vi upp och åt frukost, Julia var oxå ledig så det var trevligt. Medans hon pluggade matte for jag ut en sväng med hundarna längs älven, inte lika trevligt då det blåste en del men det gick ändå bra. När jag kom hem gjorde jag lunch sen vilade jag bara i soffan resten av dagen. Efter middagen klippte jag pappa sen kom även Joel, sen for jag till stan och nu ska jag sova, jobbar imorgon.


  Här kommer lite bilder:)


Fredag!

Var dag Permalink0

Hejsan! I onsdags var både jag och Gerd lediga, så vi hade värsta mysdagen med våffelbrunch framför en film och sen gick vi in till stan och fikade och kollade i affärer. Sen gick vi hem, somnade en stund och sen gjorde vi mat och kollade på en till film. Supermysig dag helt enkelt! 

Igår for jag till tandläkaren vid kl 9, så va hemma igen strax efter 10. 

Gerds syster kom och hämtade oss och vi åkte in till stan, vi tog hand om hennes lilla son Harry medans hon gick på en affär med sina kompisar. Han är ju för söt!
Sedan satt vi på ett café en stund medans dom åt lunch, sen gick jag och Gerd hem igen.

Vi tog det bara lugnt tills jag började jobba kl 3. Jag jobbade till 8 så hann träffa han en stund innan han skulle ta tåget hem till tvärålund. For på gymmet vid 10 tiden och va där till halv tolv haha. Sen gick ja hem, duschade å gick å la mej.

Idag jobbar jag till kl 6 och ikväll ska jag till vindeln på fest. Blir dock nyktert då jag jobbar imorrn oxå, men blir kul! Nu har jag lite sen lunch, men ska fortsätta jobba strax! Hörs sen:)

Till top