Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Dessa varma dagar i maj

Var dag Permalink0

Hej! Nu är jag hemma hos Gerd i tvärålund, har varit hemma från jobbet idag för har känt mej krasslig. Men börjar bli bättre nu så jag sitter ute i en solstol och svettas i eftermiddagssolen. Klockan är snart 4 och det är 20 grader varmt om inte mer. Härligt!!


Iaf så var jag med Ida i lördags, vi år middag med oliver sen satt vi bah å snacka hela kvällen, va ute å gled med bilen en stund. Senare på kvällen åkte jag och Gerd hem till Rödå och mamma och Julia kom hem från Spanien så de va ju kul att träffa dom. 

Hela söndagen blev väldigt lugn, gjorde inte mycket alls. På kvällen åt vi tacos och sen åkte jag och Gerd hit till tvärålund. Hans pappa har köpt en gråhundsvalp som är världens sötaste! Så vi har busat och gosat en hel del med henne vill ja lova! 

Freddy kalas

Var dag Permalink0

I fredags efter att jag hade slutat jobbet kl 7 åkte jag, Lisa, Amanda, Hampus å stinky till Ö-vik för att bo på hotell och de Freddy kalas! 

Var en sjukt kul kväll, så härliga människor! På morgonen dagen efter åt vi tjejer hotellfrukost ute vid hamnen och de va så härligt. Sen gjorde vi lite ärenden sen for vi hem. Väldigt lyckad resa iaf!! Här
Kommer lite bilder!

2 lediga dagar

Var dag Permalink1

Nu har jag jobbat 8 dagar i rad, snacka om att det har tagit på krafterna! I tisdags fick jag även hoppa in på avion istället för mvg för att Emelie va sjuk. Så ca 12-13 klippningar (mest barn) istället för 3-4 st. Men igår och idag (torsdag) har jag varit ledig! 


Igår satte jah in löshår på Emilia och på kvällen var jag på bodypump. 
For till Rödå och sov här, så idag har jag och hundarna haft sovmorgon vilket har varit väldigt skönt, imorse gick jag en promenad med dom på ca 5 km och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Till top