Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

I wish I could make it easy, easy to love me

Var dag Permalink1
  
Heej! Ikväll har jag varit på stallet och ridit. Red en jättefin ponny som heter Eddie, gick superbra tycker jag! 
Vi jobbade mycket med övergångar, volter osv. Kul!
Kom hem för en stund sen och har nyss duschat, nu sitter jag och äter annanas, så sjukt gott de är asså. Ska snart ringa min lillpöjk och sen sova, haha #standard. 
Ajja, är sjukligt trött och imorrn väntar skola somvanligt, ingen sovmorgon. Haha gonatt!

the clock is ticking, and I'm out of time

Var dag Permalink0
Hellu, måndag idag och det betyder sovmorgon! Men efter Gerd hade gått till skolan kunde ja knappt somna om, men vid 9 klev jag upp och fixade mej, diskade osv sen gick jag till skolan. Gick och åt lite lunch med Linnea och nu har vi naturkunskap, slutar 20 i 4 och ikväll blir det riding! Tagga! 
Men nu ska jag fortsätta vara duktig å lyssna, tjaarå!
typ jag imorse
 

dålig bloggning eller vad!

Var dag Permalink0
Hej! Har inte bloggat sen i onsdags men har haft fullt upp i veckan! Hela torsdagen gick åt till att förbereda inför UF-mässan, fick ju även träffa min gullegris Annasara och sen hängde jag runt med Geeeerd och några i hans klass. 
På kvällen var själva mässan, så vi gjorde väl allt för å sälja våra böcker. Gick helt okej och det var mycket roligare än jag trodde!
 
När det var slut där vid 9 kom Gerd och Jojje och hämtade mej, vi gick in till stan sen hem till Gerd. Lr ja Jojje gick hem till sej då. Vi såg på film och somnade. 
 
På fredagen var det mässan igen, så jag for dit och vi satte igång igen. Gick inte lika bra den gången och jag var så sjukt trött. Visade Annasara runt i skolan och sen träffade vi Madde och Agnes och hade värsta "reunion" haha. 
 
När det var slut packade vi ihop och städade, lekte med heliumballonger och vid 5 åkte jag och Annasara hem till henne. Vi gjord asgod mat och såg på teve, sen kom Olle och Nilsson, jag klippte Olle sen satt vi vid datorn ett tag, såg film men jag slocknade direkt typ. Olle for hem och jag gick och la mej, Annasara och Nilsson spelade kort tills typ halv 2, då väckte dom mej för å berätta de...
 
I lördags vaknade vi ganska tidigt men låg kvar i sängen några timmar. Åt lunch och såg teve, lyssnade på musik osv sen for jag hem. Fixade mej och åkte till stan, där mötte jag upp Gerd eftersom vi skulle fira våran halvårsdag! Träffade Vera en snabbis och sen gick vi och åt på Ronyas, sen såg vi på bio. Såg en svensk film som var ganska bra, sen for vi hem till han. Såg en till film sen sovde vi. 
 
Idag har vi inte gjort nånting alls. Vaknade jättesent och klev typ aldrig upp, låg i sängen och åt godis hela dagen. På kvällen kom några av hans kompisar hit, då gick vi till coop och bah satt å prata. 
Nu ser vi awkward å ska väl snart ta å söv, har sovmorgon imorrn men inte han hahahaha!!! Nämen gonatt.
Till top