Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

nånting

Var dag Permalink0
Hellööö! I tisdags var jag i Lycksele med Annasara, vi åkte dit i hennes bil och dunkade musik och sjöng! Vi for och badade på Ansia och det var helt proppat med folk där. Det var så varmt så det gick knappt å sola, helt sjukt. Vi drog istället och handlade på Dollarstore, sen for vi och träffade Nilsson, Emilia, Dennis å nå andra. 
 
Sen for vi och köpte mat, efter det badade jag, Annasara, Nilsson å Dennis på campingsbadplatsen, fett skönt! Träffade folk vi kände oxå, bla annat Viktor, Wille, Emme, Jocke, Ante, Anton osv! 
När vi hadd bada klart for jag och Annasara och åt middag hemma hos Sanne och Anton i deras nya lägenhet, sjukt fin asså:)
 
Sen for vi hem till Annasaras faster och satt å prata med hon, sen for vi å plocka upp Nilsson och körde hem. Jag kom hem vid 9, då tog jag moppen till Vera och va med hon och Pontus. Vi for till Hundsjön och badade, simmade ut till bastuflotten å hoppade från taket osv, fett najs! Så himla skönt de va asså. Efteråt for de hem till Pontus medans jag ringde till Gerd, pratade med han ett tag sen for jag oxå dit. Spelade playstation och satt å chilla. 
 
Körde hem vid 2 typ, gick å la mej. Vaknade 11 igår, åt frukost och sen for jag och Vera och badade. De gick ju int leva annars! Vi höll os mest i vattnet för annars dog man av värme typ. Hur skönt som helst! Vi for hem vid 4, jag gjorde inte nå speciellt, lyssnade på musik. Åt middag, sen for jag å mötte Casper. Vi for hem till mej å ja klippte han, sen for vi till skolan å satt där ett tag, sen for vi å bada. 
 
Älskar att vattnet är så varmt på kvällen oxå. Iaf så for vi hem till mej typ halv 11, då duschade jag å pratade med Gerd. Asså jag saknar han såååå sinnessjukt mycket!!!!:(((( Gu va ja grina
 
Iaf så imorse klev vi upp halv 7 å åkte till stan. Jag började jobba kl 9, klippte 3 barn på förmiddagen och efter lunch hade vi personalmöte och sen hade jag 2 kunder på eftermiddagen. Åkte hem med mamma, åt pizza till middag och ikv ska jag bara ta de lugnt. hejdå!:)

Vars flyger tiden iväg??

Var dag Permalink0
Haha seriöst, vad händer? Har inte bloggat på hur länge som helst ju! Men har verkligen haft fullt upp å gjort saker hela tin. Som de ska va på sommarn!
 
Sen ja skrev sist har jag varit på släktträff i Sorsele, varit ute med båten, badat osv. Med min fina älsklingspojke! Sen har jag jobbat en del och i helgen var det ju Åselemarknan så där va ja ju såklart, tältade med Gerd på en liten gräsplätt ganska nära marknan så de va bra! Festade på kvällarna å såg Albatraoz å Ace Wilder på fredagen, sjukt bra asså!! Annars var vi mest på ungdomscampingen och hängde med skönt folk. 
 
Nu är Gerd nere i Småland och jag saknar han nå så sjuuuukt!:( Har typ inte grinat såhär mkt, huhu. 
Jobbade iaf idag å de gick bah fint, imorrn ska jag å Annasara fara å bada å på onsdag ska jag va me Casper, torsdag jobbar jag och ska sova i stan med Annasara. Fredag en dejt med min saknade Linnea och sen Lycksele med Annasara! Blir nog en helt okej vecka utan min pojkvän... På lördag kommer han hem och oj va jag ska pussa på han då!
 
Ajja, hejdå påer bjuder på en bild från Sorsele!
 
 

Aldrig en lugn stund...

Var dag Permalink0
Hellu! Igår for jag ut och sprang/gick typ 5 km, sen träffade jag Ida å Wille å gick en kvällsprommis med Ida 3 km. De va behövligt, saknat henne ju! 
När jag kom hem duschade jag och åt lite frukt sen gick jag och la mej. Imorse klev jag upp 5 min innan bussen gick, åkte till stan och jobbade hela dagen. Hade 5 kunder och höll på att dö av värmeslag. 
 
När jag kom hem var klockan 7 och då åt jag nudlar framför teven och nu ska jag städa mitt rum och köra till Tvärålund. Imorrn ska jag vara med Julia och sen Annasara. Blir bra de, hejdå!
 
Till top