Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

stan

Var dag Permalink0
Hann fara till klubbstugan och sätta igång en tvättmaskin imorse innan jag drog till stan. Va ju där med juliaa, min bästa shopparkompis typ. Haha nämen de va jätteroligt, köpte en massa grejer och fick även med mej presenter hem, till två av mina bäästa. 
Träffade även mattias en snabbis, de va oxå trevligt. Sen jag kom hem har jag inte gjort annat än ätit och legat framför teven typ. Ska nog gå och lägga mej snart, så jag säger gonatt!

sounds just like

Var dag Permalink0
Sitter och försöker övertala min moder att vi inte ska äta trädpaj till middag imorrn.... 
Ajja, har ganska nyligen varit på klubbstugan och hängt tvätt osv. Imorrn ska jag till staaaaan med min bästa juliaaaa! Hon är ju underbar så kommer bli en grym dag. Plus så behöver jag kläder och sånt och har ganska mkt pengar så aah. Shoppingdag lixom. Nu ska jag njuta av conors röst ett tag, sen kanske fara och hänga mer tvätt om jag orkar, annars gör jag de i morgon bitti. Gonatt iaf!
ihih finiiis

tja

Var dag Permalink0
Har inte gjort nåt alls idag typ, varit på klubbstugan och tvättat kläder är väl de enda förutom att sitta här och töra. Allmänt tråkig dag helt enkelt. Men de behövs ju dåliga dagar för att de ska finnas bra, så aah. Får väl hitta nåt sätt att fördriva tiden. Ajja tänkte bah säga att ja lever och så, hejdå!
Till top