Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

äntligen torsdag!

Permalink0
Härmar zara å noels pod yeye. Nämen tjaa, har varit hemma i rödå och tränat och det var så jobbigt idag! Men väldigt roligt, skönt att ta i och kämpa, blir ju lite skillnad från att träna själv på gym.

For hem efteråt och duschade och år frukt, va social med Julia sen körde jag hit till stan, har städat lite och nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, gonatt!
Hahah asså wtf hände på denhär bilden?? Vem skrattar ens så hahaha 

är vintern tillbaka eller?

Permalink0

Såhär såg det ut när jag gick ut till bilen imorse, inte särskilt trevlig syn. Jag gillar snö men nu får det faktiskt ta att bli vår. Som tur är skiner solen idag så det är ju härligt!

Idag händer det även lite mer på salongen, mer drop in kunder och så. Ikväll ska jag hem till rödå och träna, var hemma igår också och for till vindeln och red. Vi hade hoppning och jag red Greta, ska börja rida henne regelbundet nu så det känns väldigt kul nu när jag börjar lära känna henne.

Men vi hörs senare, ska fortsätta jobba. Hejdå:)

onsdag

Permalink0
Hejsan, idag är en väldigt lugn dag, känns ändå ganska skönt för jag är ganska trött, särskilt med tanke på att jag har sovit så mycket.

Menmen, några kunder på drop in så det är positivt. Nu har jag nyss ätit lunch men eftersom min mobil har börjat hålla ström så dåligt måste jag lägga undan den snart och ha på flygplansläge om jag vill ha den i liv när jag slutar och ja det vill jag. Så bi hörs sen!:)

Till top