Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

heeeeej

Var dag Permalink0
okeeej, har inte bloggat på nåra dagar, ser att min statistik rasar. men jag har haft två prov i veckan, HK och Kemi. har pluggat ganska mkt och igår for jag till annasara.
Har nyss sett idol, André gick vidare, wiiiiihhooo :) men inte frida, de va synd faktiskt.
de blir nog en lugn helg för mje, nästa helg kanske jag och madde följer med annasara till ammarnäs, vi får se hur de blir :)
juste, mamma köpte en supermysig tröjja på rea, något värt ;)

back to life

Var dag Permalink1
tjena. håller på att somna, är sjukt trött som alltid. dagen va rätt chill, hände inte så mkt. har ingen aning om vad jag ska skriva. mitt öga har blivit mkt bättre, de är knappt svullet alls ;) super najs ;) nu sitter jag och spelar stick run på facebook, hur töntigt är inte de? haha jag är typ beroende, inte bra.....

hemma igen

Var dag Permalink0
tjaaaaa
ska snart gå och lägga mej, orkar inte va vaken :) igårkväll vart de att basta, super mysigt :) fast de va helt kolsvart ute, och inte speciellt varmt. fast i bastun vare ju varmt, hahah. oxå badade jga. elr badade och badade......... ahhahah, de va iaf sjukt najs :) sen gick vi in och såg på film, åt chips och godis :) de va nå kebab chips, mkt goda iaf.
idag har jag typ bara legat inne framför teven. finns inte så mkt att göra...
oxå har nåt hänt med mitt öga! de är svullet, rött, de gör ontoch kliar. jag ser typ lita halv dåligt, det är jätteirriterande och de ser inte så supersnyggt ut.... hoppas de går bort snart! hahah tur att vi redan har haft skolfoto....
ajja, gonaaaaattt
Till top