Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Häj

Var dag Permalink0
Typ glad lr nåt?
 
Hahah, sitter och pratar med den här grabben just nu, har typ gjort de ända ja har gjort sen ja kom hem. Håller på med värsta frågestunden, haha vi gör alltid de när vi får tråkigt om nån ville veta. 
Madde va med en stund i mitten typ men hon drog, när hon va med höll ja på och dö för våra röster, haha gud så gay.
 
Nämen dehär blir väl min syssälsättning ikväll, blir nog trevligt.....får vi hoppas, nämen ja har ju godis så de är lugnt.
Haha nu kom han tbx nu ska jag va social, hejdå!

Åååh neej... :(

Var dag Permalink0
Fick just reda på att jag har fått herpes i mitt underliv. Blir att fara till doktorn kl 5 idag i stan. Är verkligen inte taggad på att nån ska va och peta där nere :/ MenMen så är livet.... Det ser verkligen inte bra ut där nere, som ni tidigare vet så hade jag ju en sjukdom som heter bluewaffle. det var värre, då fick jag akut fara och bli botad.

nä men ganska straight faktiskt

Var dag Permalink0
Sitter hemma hos annasara med dessa brudar, håller på att slinga annasaras hår nu, trevligt!
 
Igår när vi hade slutat drog jag och lisa in till stan, där träffade vi annasara, gick på stan ett tag och jag tog fembussen hem, sen på kvällen tog ja moppen och drog till ida, bakade chokladmuffins, såg film och pratade, väldigt mysigt!
 
Sovde där, sen på morgonen duschade jag medans hon gjorde finfrukost, efter de körde jag till vindeln. Lämnade moppen på maddes gård och tog tåget till lycksele, träffade sofia på tåget så satt och pratade med hon typ hela resan. De va trevligt, sen när ja kom fram virrade jag runt tills jag mötte upp madde, agnes och julia på dollarstore.
 
Gick runt där ett tag, sen gick vi till agnes husvagn och såg film och käkade godis. Åt middag där och hade väldigt trevligt med brudarna, men sen for ja till annasara och aah nu sitter ja här medans hon och moa sköljer ur hårfärgen. Ja prata med elias nyss och ja ska väl prata med han lite senare oxå tro ja. 
Nu vart dehär inlägget långt och drygt men asså sorry. Hejdå!
Till top