Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Tjena!

Var dag Permalink0
Hejhej, denna dag har gått ganska sakta, menmen nu är den över! Efter jobbet åt jag en snabb middag sen hängde jag en stund med Casper. 
Amanda och hennes kille Erik kom hit, så jag klippte dom å så sen satt vi bah å pratade, fulade oss å såå haha Amanda är ju skönaste!
 
Nämen nu har dom nyss farit, jag drog en tvär disk och snart är det dags att sova, vill typ grina pga min ensamhet.... Längtar väldigt mycket til imöran då jag ska få pussa på min bubbis<33
 Dålig bild från ikväll men är sämst på ta bildeeeerrrr

Sun is shining and so are you

Var dag Permalink0
Tjenare! Inatt sov Alle här för han missade bussen. Och självklart försov jag mej imorse! (Eller inte självklart jag brukar inte göra de)
Men iaf så vart det lite stressigt i början av dagen men det löste sej. Annars har det bara flytit på som det ska. 
När jag kom hem hade Casper och Alle gjort mat, änglar!!
Niklas va oxå där men han åt inte. Nån timme senare for jag och gymmade, det var väldigt skönt!
For hem där vid halv 10 och då va Casper och Quno hos mej, så va med dom en stund innan dom skule dra. Sen gjorde jag mat tills imorrn å så. 
 
Nu är jag helt ensam, skulle inte sitta fel med att ha Gerd här... men han for till Tvärålund igår, seatte aah men jag ska dit på fredag så det taggar jag! Nej nu ska jag gå och lägga mej, gonatt!
 

Motorveckan

Var dag Permalink0
Tog allt för lite bilder men här har ni en del av dem!
1: Fina Johanna!
2: Pussas med Julia framför Roys cheva med lillbögen i bakrunden
3: Fyllo sanne å annasara
4. Upptäckte att jag var släkt med denna brutta!
 
Är nu tillbaka i stan efter en trevlig vistelse i Lycksele! Vi for dit i torsdags och plockade upp Casper och Gustav i Vindeln. Vi parkerade bilen på industriområdet och pojkarna tältade bedvid. 
 
På kvällen for vi till hotellet och va med Olle, Jenny och Johanna, sen drog vi till campingen och va med Lisa, Linn och Julia, det var trevligt. Träffade massa folk där sen gick vi till bilen med Olle, sen fick vi skjuts från statoil av Jonna till Gammplatsen, där träffade vi Oscar och nåra sen skjutsade Rasmus oss till skjukhuset, sen gick vi därifrån till busstation och träffade Stina och Viktoria. 
Sen hängde vi mest bara nere i centrum med nåra. Va ett tag på Olles hotellrum med han, Jenny å Johanna. Nån gång på natten for vi hem och sov.
 
På fredagen drog vi till camppingen och duschade, hängde med Elise, hennes kille och kusin i deras husvagn. På kvällen for vi till Johanna, hon hade Emils lägenhet för sej själv. Men sen gick alla ut och med automatlås på dörrn blev vi utelåsta... Så sen kom Emil med nyckeln och han och nåra av ahns kompisar var med oss och spelade drickesspel, haha de va kkul. Sen for vi och träffade nåra folk, for på en fest sen tillbaka till statoil, hängde där jättelänge å träffa folk. 
Åkte runt lite med Stinky sen gick vi till Oscars husvagn, hängde runt öltältet osv. 
 
Lördagen gjorde vi ingenting på dagen, åt pizza typ. På kvällen gick vi till Sanne och förfestade där, sen gick vi över till Alle, va där ett tag sen drog vi till plätten, där vare massa folk så de va kuuul, sen träffade vi Lisa och nåra andra å följde med dom. 
Sen for vi på nån fest i en liten lägenhet, efter det for vi ut och träffade Gerds syster och hennes kille. Sedan gick jag och Annasara in på ett cafe och drack cider. 
Sen gick vi till plätten, där träffade vi bland annat Johanna och Emil, då for vi hem till Emil för Gerd va så hungrig och ville ha mat haha. Vi fick även sova där och det var gudomligt!
 
Söndagen gick vi och åt pizza, träffade Lisa och dom. Gick tbx till bilen, packade ihop och körde hem.
 
 
Till top