Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

lay here and die in your arms

Var dag Permalink0
Tjena, lite halv seg dag idag med redovisningar på morgonen, fick lite längre lunch å efter det hade vi lektion om löshår och satte in clips på varann! Det var kul:) Hittade en färg som var precis min hårfärg, smälte ihop perfekt!:)
 
Nu har jag kommit hem och fört över lite bilder till en hårddisk, ska snart äta och sen ikv ska jag va med Pontus. Efter det bär det av till stan för ska sova hos Gerd, är egentligen ledig imorrn men ska jobba på Rinse några timmar. Ajja, bjuder på nå bilder från idag!:)
är såååå sugen på att sätta in extensions igen!!
(obs, detta är bara clips och är ej inklippta, därför ser det konstigt ut)

lite snabbt inlägg

Var dag Permalink0
Hej! Har sovit i stan i veckan så har inte bloggat nåt... Iaf så lite snabbt om helgen så i fredags var jag i Hälsingfors med sköna människor och på lördagen var jag med Gerd i Tvärålund, vi va med Annasara och såg film. I söndags kväll red jag och Gerd sov hos mej. 
 
I måndags jobbade jag och gick skola. Samma sak på tisdag, åt lunch med Annasara. Idag på skolan gjorde jag en ombre på en av ettorna, de gick superbra! När jag okm hem har vi firat Julia eftersom hon fyll år, ätit gomiddag å tårta osv. 
 
Nu ska jag sova för jag har feber och är sjuk, gonatt!

you're the reason that I breathe, I want you to know that

Var dag Permalink1
början av ettan, 2 år sen lol
 

Ledig idag å så fett skönt. Somnade idigt igår efter samtal från besti och sen mah boi. Vaknade strax innan 8 och låg kvar till 9 och gosade med Pepsi i sängen. KLev upp och åt frulle framför Pitch Perfect, nu hade jag tänkt spela lite Sims 3 medans regnet öser ner där ute. 
Lyssnar på gammal musik och dricker blåbärsjokk. Skön dag! Och i eftermiddag kommer Gerd hit vilket blir asum. Vi ska väl göra tacos och sen köra moppe, för ikväll ska jag till Hälsingfors och äntligen träffa min saknade Annasara!! TAGGAD
 
Ajja, vi hörs sen, pöss!
Till top