Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

2013 del 4

Allmänt Permalink0
Oktober: Sprang tjurruset nere i Stockholm, vilket var väldigt roligt faktiskt. Var (är) superkär i min fina pojke, umgicks med Annasara och hade photoshoots i höstvädret. 
 
November: Var på en sjukt rolig halloweenfest hos Alexandra, var som vanligt med Annasara oxå och vi lekte proffskockar och lagade as god mat! Var oxå på fest i Tavelsjö som oxå var svinkul, mindre kul var väl att farbror blå var tvungen att dyka upp...
 
December: Fotade på niornas bal med fina Tove, jättekul kväll och dagen efter fyllde jag 17. Fick jättefina presenter och var bara allmänt glad. Firade jul osv i Florida, åkte ut på kryssning. Blev ännu mer förälskade i USA och trivdes sjukt bra! 
 
 
 

2013 del 3

Allmänt Permalink0
 Juli: Livet lekte alltså, allt var bra, jag var glad och hade roligt jämt! Festade i Hälsingfors, for till Åsele och hade sjukt kul, hade moppe-roadtrip till Lycksele och sen Vännäs med fina vänner. Badade och solade och gjorde allt man gör på sommarlovet!
 
Augusti: Var på Rock Out Wild med Annasara och träffade massa nytt folk, sjukt kul! Va på Agnes kalas och började skolan, fick mitt hjärta krossat två gånger av samma pojk, insåg vilka underbara vänner jag har. 
 
September: Var med Annasara å Lisa och hade photoshoot, hängde med pojkarna och hade de bara stört roligt haha. Kom även väldigt nära Gerd och i slutet av månaden blev vi tillsammans!

2013 del 2

Allmänt Permalink0
April: Köpte ny skoter, bland de bästa köp jag gjort<3 Hade fest hos mej som var hur kul som helst. Blev tillsammans med Dennis, så var väl en del med han oxå.
 
 
Maj: Har typ inga bilder härifrån eftersom min dator kraschade, men jag var typ alltid i Hälsingfors, på helgerna iaf, firade Nils,  hade as kul på Kulturnatta och massa mer.
 
Juni: Dennis hamnade på sjukhus, tog hand om honom och for på tivoli med fina människor. Hade en underbar vecka i Turkiet med min älskade Amanda och när jag kom hem bodde jag boxtavligen i Hälsingfors på heltid, for bara hem nån timme då och då haha. 
 
Till top