Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Do Anything

Var dag Permalink0
Jag just nu,
Snart kommer Agnes hit, sen kommer dom andra runt 6. Blir nog en helasum kväll! Hoppas alla får en bra valborg och sup inte ihjäl er!

Here I am, signed, sealed delivered, I'm yours!

Var dag Permalink0
Ska gå och lägga mejj strax, så att jag är på humör imorrn! Har pratat om de, + lite annat med Agnes i typ en timme, wiie taggad! På en annan sak oxå, hoppas de blir av!
Fick en hjärtattack oxå, när jag kliver in i köket är de en spendel på golvet!!!! Jag tror jag dog. Jag försökte döda den men de gick inte, och Julia typ sov så hon orkade inte...
Nämen, ska gå och sova nu, gonatt!

Hit 'em right between the eyes

Var dag Permalink0
Hemma nuråå, efter två chill dagar i Sorsele, härligt! Blev massa skoterkörning, körde fast nåra ggr, hehe (a) men de va ju bah och gräva lös skotern och köra igen. De va ganksa dåligt före osv.
På lördan åt vi middag hos Thomas och May-Britt, sen när vi kom hem där vid tio for jag och Julia ut på en kvälls tur med skotrarna!
De va rätt mörkt och så, och helt plötsligt körde jag rakt ner i ett stup, skotern for rätt ner i snön. Tog typ en halvtimme att gräva upp, inte lugn fastkörning asså!!
Sen imorse for jag, Julia och pappa och fiska med kastspö i forsen, trevligt men inga fiskar.
Ah de va typ min helg. Imorrn är vi ju lediga, så då blire att städa och så, på kvällen kommer ett asum gäng med fölk, trevligttrevligt!
Ska hoppa isäng snart, hajdo!
Till top