Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

midsommar

Permalink0

Tog inte många bilder, inte med mobilen iaf och kan inte ladda in kamerabilderna till datorn...
Men här är 2 av dom iaf!

Hade iaf jättekul, blev en väldigt lyckad fest må jag säga. Även om de hände en olycka så de flesta for, så festen blev mycket lugnare. Sen helt plötsligt kom det massor med folk och festen va igång igen! Somnade runt 6 tro jag och dagen efter städade vi sen for vi och åt pizza.

lil sis

Permalink0

Tooooorsdag! Men det känns som fredag!! 
Haha hej på er, idag har det varit ganska mycket att göra på jobbet så det har varit kul! När jag slutade for jag och Julia och åt pizza, sen for vi och shoppade på avion. Eller, jag shoppade och hon bar påsar åt mej!!

Hittade iaf lite grejer tills imorgon då jag ska ha midsommarfest. Sen åkte vi till lägenheten och jag packade lite saker, sen åkte vi hem till rödå.

Vi ha lyssnat på musik å chillat,hon håller på att städa sitt rum typ. Låter as tört men trots att vi kan driva varann till vansinne har vi alltid kul tillsammans, är man lättroad så!

Ska förbereda lite tills imorrn å tagga upp!! Tjaaarå!

Lunch

Permalink0

Hellu! Onsdag idag då och strålande sol! Hoppas det håller i sej hela helgen eftersom det är långhelg och midsommar på fredag.

Sitter iaf på lunch nu, har haft kund tidigare idag och jag hoppas att det fylls på under eftermiddagen, det vore trevligt. Igår var jag bara hemma i lägenheten och såg på serie, åt mat och glass till efterrätt. Gick och la mej i tid oxå för en gångs skull haha. 

Så ikväll lär jag inte bars sitta inne, inte om det fina vädret håller i sej hela dagen. Menmen vi ser väl, hörs sen! 
Till top