Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Söndag

Var dag Permalink0
Okej, vet att jag börjar varje inlägg med att jag suger på blogga å måste bättra mej....haha
 
IAF så veckan har sett likadan ut som vanigt, jobb, skola, bott i stan med Gerd och gjort mat, myst å sett PH. I torsdags åkte vi till mej å ja tränade, i fredags hade vi kundpass som nog var det bästa ever. Vart på sjukt bra humör och de har hållt i sej hela helgen ungefär. 
 
I fredags åkte jag å Gerd hem till han, missade nästan bussen haha. Åt hamburgade å såg film, hade en sjukt spårad kväll å somnade typ 8, bah toksöv hela natten tills typ halv 10 på lördagen.
 
Vi var med Erik en stund på dagen å gick på Ica med han å Jesper. Degade bara resten av dagen och på kvällen kom Annasara, Nilsson å Johansson och då gjorde vi pizza och sen gick vi till UG. Spelade air hockey å såg film. 
Senare på kvällen for jag å Gerd hem till han, hade en lång diskussion som slutade så bra som möjligt typ, somnade i varandras armar. 
 
Idag har vi inte gjort nånting alls, sett teve å degat typ. Jag for hem vid 4 och då spelade jag gitarr å så, åt och for till stallet. Red Eddie och vi hade hoppning på schemat. Gick superbra och jag är så nöjd och glad. Kul med framsteg! 
 
Nu har jag duschat och ligger och lyssnar på A day to remember, snapar med baby men han blev nog sur för jag sa att de ä tråkigt å spela...:))))) Ajja, hade tänkt prata med han sen å sova. 
En vecka med körning, jobb och fest väntar, så måste ladda upp ordentligt!!:) Gonatt!

Torsdag

Var dag Permalink0
Hellu! Idag hade vi försäljning och service första lektionen, sen lunch och sen satte vi in löshår på kunder. Jag satte in på min fina Amanda och det blev superbra!:)
 
När vi slutade for jag till Haga å va med Gerd och Casper ca 1 timme, sen for jag hem. Åt en god middag och sen for jag och tränade. Var så sjuuuuukt jobigt idag, mina ben smälte typ.... 
 
Nu har jag nyligen duschat och sett andra avenyn. Ska försöka sova och väntar även på att min pojkvän ska ringa:)
Ajja, gonatt!

Onsdag

Var dag Permalink0
Hellu! I helgen har jag varit med Gerd, vi for till han på fredagen och på kvällen såg vi Idol med hans familj. På lördag klev jag upp vid 6 och åkte med Lisa in till stan. Vi fixade håret till våra modeller på UFW och så,  åt med dom och sen gick dom modevisningar under dagen. 
 
Vi for hem vid 2-3 tiden och då for jag hem till Gerd igen. Vi tog de bah lugnt, somnade en stund innan middagen. Nåra av hans släktingar åt middag där oxå, sen for vi på UG å va med massa trevligt folk där. 
Jag å Lisa for en sväng till Hälsingfors och var med Annasara och dom som var hos hon, bland annat Olle, Dennis och Kalle. Blev bjuden på öl haha, sen for vi tillbaka till UG och såg film. 
 
Sen for jag och Gerd hem till han, gick å la oss och sov as länge dagen efter. Såg på teve typ hela dagen, sen kom pappa och hämtade oss. Åt en snabb middag hemma hos mej, sen for jag till stallet. Red lite dressyr å såå, de va kul men sjukt jobbigt! När jag kom hem duschade jag sen såg vi på lite serier och sen sov vi.
 
I måndags var jag ledig, så hade sovmorgon och sen for jag och jobbade. Gick superbra, hade 2 kunder och sen när jag hade slutat for jag hem till lägenheten och vi åt middag. På kvällen gick vi och la oss tidigt:)
 
I tisdags for jag och jobbade på morgonen, sen åt jag lunch med Lisa och Gerd, sen hade vi en lektion och då firde vi at UFW var gjort! Provade ut löshår till Amanda, sen slutade vi. 
Då for jag och jobbade, pratade lite med praktikanttjejerna och sen hjälptes vi allihop att reda ut en tjejs löshår, tog över 5 timmar och ändå inte färdigt.... stackarn!
 Sen åt jag med Gerd, Jojje, Erik å nån till, sen for jag å Gerd hem till han. Vi såg PH och duschade, sen sov vi. 
 
Idag på morgonen fönade vi dockor, efter lunch hade vi kundpass och jag var värdinna, det var rätt kul. Hade sällskap av Ludde och hans kompis en stund. Annars vare rätt tört:))) Slutade halv 4 och då for jag hem direkt. Skönt! Såg andra avenyn och sen gick vi och handlade, gjorde mat och åt framför PH. 
 
Ajja drygt inlägg, men hejdå!
Till top