Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Sorsele!

Var dag Permalink0
Hej! Har varit i Sorsele i helgen med min finaste pojkvän!<3
'På kvällen när vi kom dit åt vi pizza, sen gick jag och han till Lilltjärn å fiskade, utan napp. Sov ute i lillstugan å de va supermysigt! Klev upp runt 10 dagen därpå och då for vi å pappa ut med båten på älven och fiskade lite. När vi kom tillbaka for jag ut med mamma å övningskörde, gick sisådär! Vi handlade lite gott osv, sen for vi hem. Åt middag och efter det kom min morbror och hans familj och joinade våran midsommarafton, vi åt glass, jordgubbar och annanas och bara hade trevligt. 
 
När dom hade farit å så gick vi och la oss, låg å prata i en evighet å allt va bah så himla bra. Sov lite längre än planerat, så vi klev upp och åt frulle, sen for vi till min morbror eftersom han fyllde år. Vi åt rabarberpaj med glass och hade as trevligt!
 
När vi kom hem gjorde vi inte så mycket, åt tacos till middag och sen tog vi det bara lugnt. På kvällen bastade vi, hur mysigt som helst! Badade tillåmed eftersom vi har en bastuflotte så äre bara å hoppa i ån. 
Kul men kallt! När vi kom in fulade vi oss massa, låg och pratade om allt möjligt innan vi somnade. Å vad han är bra, världsbäst! Vet seriöst inte va ja sku göra utan han.
 
Imorse åt vi tacos till fukost/lunch och sen for vi ut och fiskade igen, ingen lycka den gången heller. När vi kom tbx packade vi och for och åt pizza, sen for vi hem. Nu är jag utan honom och måste sova själv, buhu:( det suger!
 
Ajja, hejdå! 
Till top