Matilda Sjöström

Jag är en 20-årig tjej som bor i Umeå, skriver om lite allt möjligt!

Motorveckan

Var dag Permalink0
Tog allt för lite bilder men här har ni en del av dem!
1: Fina Johanna!
2: Pussas med Julia framför Roys cheva med lillbögen i bakrunden
3: Fyllo sanne å annasara
4. Upptäckte att jag var släkt med denna brutta!
 
Är nu tillbaka i stan efter en trevlig vistelse i Lycksele! Vi for dit i torsdags och plockade upp Casper och Gustav i Vindeln. Vi parkerade bilen på industriområdet och pojkarna tältade bedvid. 
 
På kvällen for vi till hotellet och va med Olle, Jenny och Johanna, sen drog vi till campingen och va med Lisa, Linn och Julia, det var trevligt. Träffade massa folk där sen gick vi till bilen med Olle, sen fick vi skjuts från statoil av Jonna till Gammplatsen, där träffade vi Oscar och nåra sen skjutsade Rasmus oss till skjukhuset, sen gick vi därifrån till busstation och träffade Stina och Viktoria. 
Sen hängde vi mest bara nere i centrum med nåra. Va ett tag på Olles hotellrum med han, Jenny å Johanna. Nån gång på natten for vi hem och sov.
 
På fredagen drog vi till camppingen och duschade, hängde med Elise, hennes kille och kusin i deras husvagn. På kvällen for vi till Johanna, hon hade Emils lägenhet för sej själv. Men sen gick alla ut och med automatlås på dörrn blev vi utelåsta... Så sen kom Emil med nyckeln och han och nåra av ahns kompisar var med oss och spelade drickesspel, haha de va kkul. Sen for vi och träffade nåra folk, for på en fest sen tillbaka till statoil, hängde där jättelänge å träffa folk. 
Åkte runt lite med Stinky sen gick vi till Oscars husvagn, hängde runt öltältet osv. 
 
Lördagen gjorde vi ingenting på dagen, åt pizza typ. På kvällen gick vi till Sanne och förfestade där, sen gick vi över till Alle, va där ett tag sen drog vi till plätten, där vare massa folk så de va kuuul, sen träffade vi Lisa och nåra andra å följde med dom. 
Sen for vi på nån fest i en liten lägenhet, efter det for vi ut och träffade Gerds syster och hennes kille. Sedan gick jag och Annasara in på ett cafe och drack cider. 
Sen gick vi till plätten, där träffade vi bland annat Johanna och Emil, då for vi hem till Emil för Gerd va så hungrig och ville ha mat haha. Vi fick även sova där och det var gudomligt!
 
Söndagen gick vi och åt pizza, träffade Lisa och dom. Gick tbx till bilen, packade ihop och körde hem.
 
 
Till top